Reagon BSPK, kërkon masa që i ruajnë punëtorët

22:34 | 28 Tetor 2017

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka reaguar pas vdekjes së një punëtori të “Bechtel-Enka” të shtunën.

“Kryetari i BSPK’së Avni Ajdin,i i shpreh ngushëllime të thella familjes së punëtorit të “Bechtel-Enka” dhe njëherit kërkon nga organet kompetente të zbardhet rasti si dhe të merren masa rigoroze për mbrojtjen e jetës së njeriut”, është shkruar në reagim.

Lajmet më të lexuara