Qeveria ndan 100 mijë euro për Këshillin Organizues të Epopesë së UÇK-së

15:29 | 13 Shkurt 2018

Qeveria e Kosovës ka miratuar edhe shqyrtim propozim vendimin për themelimin e Këshillit Organizues për manifestimin gjithë-popullor për shënimin e Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, transmeton arbresh.info.

Qeveria ka ndarë 100 mijë euro për themelimin e Këshillit Organizues për manifestimin gjithë-popullor për shënimin e Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka propozuar që kjo pikë të miratohet, pasi që siç ka thënë se është në nderin tonë që të respektojmë luftën e familjes Jashari.

“Propozoj që të miratohet me të cilin themelohet ky Këshill i cili do të mbahet në patronatin e kryeministrit i cili do të mbahet më 5, 6 dhe 7 mars. Propozoj që të ndahen mjete financiare në vlerë prej 100 mijë euro. Është një traditë, kësaj here është jubilare dhe është në nderin tonë që të respektojmë në mënyrën e duhur këtë”, ka thënë Haradinaj./arbresh.info/