Prishtina së shpejti me një parking me minimum 500 vendparkime

16:48 | 16 Prill 2018

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se sot në Komitetin Ndërministror për Partneritet Publiko-Privat ka kaluar projekti i parkingut të madh nëntokësor te Fakulteti Filologjik me minimum 500 vendparkime.

Ahmeti për këtë ka falenderuar drejtorinë e Planifikimit dhe Zhvillimit të Qendrueshëm dhe drejtorin Genc Bashota si edhe Deloitten që sipas tij ka ndihmuar me fizibilitetin e këtij projekti.

Postimi i plotë:

Sot, në Komitetin Ndërministror për Partneritet Publiko Privat ka kaluar projekti i parkingut të madh nëntokësor te Fakulteti Filologjik me minimum 500 vendparkime.

Falenderoj drejtorinë e Planifikimit dhe Zhvillimit të Qendrueshem dhe drejtorin Genc Bashota si edhe Deloitte që na ka ndihmuar me fizibilitetin e këtij projekti madhor.

Në dy javet në vijim do të organizohet një takim informues me investitorët potencial dhe shumë shpejtë projekti del në tenderim. Super lajm për Prishtinën.

Shpërndaje në rrjete sociale