Policët sulmohen me thikë buke

15:20 | 16 Prill 2017

Dy zyrtarë policorë derisa ishin duke intervenuar në një rast në Gjakovë, ku një i dyshuar me të meta mentale kishte ndezur një zjarr afër shtëpisë, i njëjti nuk i është bindur urdhrave të zyrtarëve policor me ç’rast ka marrë një thikë buke dhe ka sulmuar zyrtarët policor.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje.

 

Lajmet më të lexuara