Peticioni i FSPE-së diskutohet në Komisionin për të Drejtat e Njeriut

08:54 | 17 Prill 2019

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot do të mbajë takimin e radhës në Kuvendin e Kosovës në ora 10:00.

Aty do të diskutohet lidhur me peticionin e Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Pavarura Elektrokosova (FSPE) për moszbatimin e vendimeve të Gjykatës për kthimin e punëtorëve në punë.

Në Komision janë ftuar edhe ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, përfaqësuesit e KEDS-it dhe përfaqësuesit e FSPE-së.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara