Përfundimtare: Shpend Ahmeti, kryetar i Prishtinës

14:53 | 26 Nëntor 2017

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave të personave me nevoja të veçanta, të atyre me kusht dhe me postë.

Nga ky numërim, Ahmeti ka dalë i parë me numrin e votave duke lënë mbrapa Arban Abrashin e LDK-së.

Ahmeti ka mbledhur 861 vota, kurse Abrashi 733 prej tyre.

 

Shpërndaje në rrjete sociale