Për 24 orë lindën 26 foshnje

11:31 | 21 Dhjetor 2018

Në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universtare, brenda 24 orëve, kanë lindur 26 foshnje.

Prej tyre, 15 janë meshkuj dhe 11 femra.

9 lindje janë kryer me operacion, ndërsa 6 gra janë bërë nënë për herë të parë.

Lajmet më të lexuara