Pamje nga diplomimi i ushtarëve të rinj të Kosovës

07:09 | 16 Nëntor 2019

Gjatë ditës së djeshme në kazermën “Adem Jashari”, 337 rekrutë të rinj të Forcës së Sigurisë së Kosovës bën betimin.

Kjo është gjenerata e dytë e FSK-së pas trajnimit bazik nëntë javorë Komandën e Stërvitjes në Ferizaj.

Nga këta rekrutë të rinj, 251 ishin meshkuj, 47 femra dhe 38 pjesëtarë nga radhët e komuniteteve.

Më poshtë mund ta shihni diplomimin e ushtarëve të rinj përmes fotografive.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara