Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër dhe pasnesër

16:56 | 24 Shtator 2019

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar qytetarët se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

24.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet

Dalja 10kV J 10 Përparimi (Kodi: 10000005) prej orës 16:40 deri në ora 17:30

Vendet: KFOR-I Hungarez, Spitali Medikus,Tregu me shumicë, Betonjerka,

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV J 10 Blinda te Medikusi (Kodi: 10000005069) prej orës 17:30 deri në ora 20:30

Vendet: Lagjja te Medikusi

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit

25.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10kV Lumi i madh (Kodi: 15019008) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë),

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizneset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 11:30- 14:30.

Vendet: Rr. Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 08:30 – 11:30.

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 80082005) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr. 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Mitrovica

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

Peja

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 11:30- 14:30.

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dubrava (Kodi: 54000006) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez .

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

26 Shtator 2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00-17:00.

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershiat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe vendosja e pikës matëse.

2.

Në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

TS10/0.4kVModelSlovenija (Kodet:15018020241;20249;20209;20227;20210;20027;20026;20205;20222) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Model Slovenija,një pjesë e rrugëve Xhemalj Mustafa; Kuvendi i Lezhes; 28 Nëntori; Shefki Kuleta

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e kthinës dhe aktivizimi i TS mobile në Projektin Fushëkosova Lot 32.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00- 10:00 si dhe prej orës 16:00 – 17:00

Vendet: Klinë e Epëerme, .L.Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan. Radishev, Qitaket, Leqin,Terrnovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave dhe Izolatorëve në shtyllat ekzistuese.

2.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Pemishtja (Kodi: 74000005060) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Lagjëja Loshi

TS 10/04 kV Qubrel 3 (Kodi: 74000005020) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Suhagërlla.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara