Mitrovica të dielave me dyqane (gati) të mbyllura

18:31 | 26 Maj 2019

Agim Bahtiri e arsyeton këtë vendim për shkak të keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë.

Kohë më parë komuna e Mitrovicës me një vendim ndaloi punën e dyqaneve dhe bizneseve të dielave për shkak siç thotë kryetari i kësaj komune, Agim Bahtiri, keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë.

Në fillim kishte reagime por inspektorët gjobitën disa kompani të mëdha dhe tash vendimi respektohet nga atë gjithë.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara