Ministri Bytyqi thotë se vazhdon të përballet me shantazhe

00:45 | 10 Gusht 2018

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, tha se vazhdon të pranojë shantazhe nga individë të ndryshëm.

Në një prononcim për KALLXO.com, ministri Bytyqi tregoi se këto raste po i paraqet në organet e drejtësisë.

“Për shantazhet e tilla dhe shumë të tjera tashmë janë duke u marrë organet kompetente”, deklaroi Bytyqi, i pyetur nëse janë të vërteta përmbajtjet e një bisede mes tij dhe një personi, të cilën dje e prezantoi zyrtari i kolegjit ISPE, Avni Mazrreku, në një konferencë të thirrur për media pas akuzave nga ministri për shantazh e presione nga ana e këtij kolegji.

Ministri i konfirmoi këto biseda përmes emailit me një ish-punonjëse të kabinetit të tij.

Përmbajtjen e këtyre bisedave e bëri publike Avni Mazrreku dje pasdite.