Mbahet konferenca rajonale për parandalimin e torturës, keqtrajtimit dhe trajtimit johuman

07:09 | 12 Tetor 2018

Këshilli i Evropës, Zyra në Prishtinë, në bashkëpunim me Institucionin e Avokatit të Popullit, organizojnë konferencën rajonale për mekanizmat kombëtarë për parandalimin e torturës, keqtrajtimit dhe trajtimit johuman.

Konferenca mbahet në orën 09:30./Arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara