Ky kryetar i komunës arriti ti fitojë zgjedhjet pa program zgjedhor

11:54 | 1 Shtator 2020

Kryetarin e Komunës së Novobërdës, Svetislav Ivanoviq, për të dytën herë është zgjedhur për të udhëhequr me këtë komunë.

Svetislav Ivanoviq, në zgjedhjet e 2017-së nuk kishe dhënë asnjë premtim e nuk kishe as planë qeverisës dhe arrit të fitojë garën për kryetarë, raporton Arbresh.info.

Hulumtimet e Institutit GAP kanë zbuluar se nuk ka pas program zgjedhor.

“Në ketë komunë nuk kemi arritur të listojmë premtime zgjedhore, për shkak se kandidatet në zgjedhjet lokale të fundit nuk kanë zhvilluar fushatë aktive në terren dhe nuk kanë pasur programe zgjedhore”, thuhet në në platformën elektronike “Letërnjoftimi i Komunave” me të dhënat më të fundit për realizimin e premtimeve të dhëna gjatë fushatë zgjedhore 2017./Arbresh.info/

Këto janë të dhënat

 

 

 

 

 

 

Lajmet më të lexuara