Kuvendi shkon në pauzë deri në orën 15:00, miratohen këto pika të rendit të ditës

13:42 | 7 Nëntor 2018

Kuvendi i Kosovës ka ndërprerë seancë deri në orën 15:00.

Gjatë kësaj kohe janë votuar në lexim të parë këto pika të rendit të ditës:

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Shqyrtimin e parë të Projektligjit për Referendum,

Kuvendi i Kosovës me ka miratuar Shqyrtimin e parë të Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-064 për festat zyrtare në Republikën e Kosovës,

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Shqyrtimin e dytë i Projektligjit nr. 06/L-079 për Efiçiencë të energjisë,

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Shqyrtimin e dytë i Projektligjit për produkte të ndërtimit,

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Shqyrtimin i parë i Projektligjit për të drejtën ndërkombëtare private.

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Shqyrtimin e parë i Projektligjit për mbrojtjen e ajrit nga ndotja,

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Shqyrtimi i Propozim-vendimit për caktimin e kompensimit për një (1) anëtar të Komisionit për Kërkesa Pronësore dhe dy (2) anëtarëve të Komisionit për Verifikim dhe Vendosje për Prona./arbresh.info

🔴#Live Vazhdon seanca plenare e Kuvendit, e ndërprerë më 2 nëntor. Shtyhet Votimi i Propozim-rezolutës nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Publiée par Arbresh.info sur Mercredi 7 novembre 2018

Shpërndaje në rrjete sociale