Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini takon përfaqësuesit e institucioneve shëndetësore

07:56 | 13 Mars 2020

Zyrtarë të komunës së Gjakovës mbajnë takim të përbashkët me gjithë përfaqësuesit e institucioneve shëndetësore publike dhe private, që veprojnë në territorin e Komunës së Gjakovës.

Qëllimi i takimit është ngritja e nivelit të bashkëpunimit dhe mobilizimit për mbrojtjen e qytetarëve nga COVID-19.

Ftesa për takim është bërë nga kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini.

 

Lajmet më të lexuara