Kryeministri Kurti ka emëruar Ismet Beqirin, zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

17:04 | 22 Shkurt 2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Ismet Beqirin, zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.


Duke i uruar punë të mbarë në detyrën e re, Kryeministri Kurti ka thënë se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si një prej sektorëve të rëndësishëm në avancimin e politikave në kulturë, rini dhe sport, do të kenë mbështetjen e duhur të Qeverisë në realizimin e objektivave që ndërlidhen me kulturën, sportin e veçanërisht me rininë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara