Komuna e Mitrovicës fillon me dezinfektimin e hyrjeve të ndërtesave si masë mbrojtëse nga virusi COVID-19

16:37 | 31 Mars 2020

Në vazhdën e masave të ndërmarra nga Komuna e Mitrovicës për parandalimin e virusit COVID-19, sot ka filluar edhe me procesin e dezinfektimit të hyrjeve të banesave kolektive në Mitrovicë.

Këto masa janë ndërmarrë nga Komuna e Mitrovicës për të parandaluar rrezikun e përhapjes së koronavirusit.

Vetëm kështu mund të ndihmojmë që të mbrojmë veten dhe të tjerët!/arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara