KEDS njofton se cilat vende nuk do të kenë rrymë në ditët në vijim

16:53 | 24 Tetor 2019

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone në ditët në vijim, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

25.10.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Molika (kodi: 40044007 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla dhe TS Hotel Molika.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përҫuesve.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tugjevcë (kodi: 62000004104:105:142:141:143:144:145:146:148:149:158:160:354:355) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc dhe Dogana kufiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi I trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave dhe isolatorëve dhe shtrëengimi përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çeliku (kodi: 60062005) prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Vendet: Fabrika Çeliku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndrëprerësit të fuqisë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stac. Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi I shtyllave, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Korisha (kodi: 31000010) prej ores 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: SLubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Dalja 10kV Velezha (kodi: 31000030) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaq, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste, Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e nderprerjes: Matja e kabllove në shtyllën metalike te tranziti i ri për përgatitjen e kokave kabllovike.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës te ferma Bistrazhin, pastrimi i trasesë.

Punime në projektet investve

26.10.2019

Prishtinë

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Metehi I (Kodi: 14000013170) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00-16:00

TS.10/04kV Metehi 3 (kodi: 14000014172) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00-16:00

Vendet: fshati Metehi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit sipas projektit.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.36 Kulla Rilindja (kodi: 12000036) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Pallati i Shtypit dhe Qeveria.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i relesë.

3.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 04 Amortizatoret (kodi: 10000002) prej orës 12:00 deri në ora 12:30

Vendet: Zona industrial- një pjesë.

Dalja 10kV J 08 Buqaj (kodi: 10000014 ) prej orës 12:30 deri në ora 13:00

Vendet: Buçaj,

Dalja 10kV J 10 Perparimi (kodi: 10000005) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Vendet: KFOR-I Hungarez, Spitali Medikus,Tregu me Shumice dhe Betonjerka,

Dalja 10kV J06 Ambasada Amerikane (kodi: 10000017) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

Vendet: Ambasada Amerikane;

Dalja 10kV J 12 Kalabria 3 (kodi: 10000006) prej orës 14:00 deri në ora 14:30

Vendet: Lagjja Kalabria (nje pjesë), Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku

Dalja 10kV J 13 Z. Industriale-Aragoniti (kodi: 10000009) prej orës 14:30 deri në ora 15:00

Vendet: Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqësisë;

Dalja 10kV J 14 Jumco (kodi: 10000004) prej orës 15:00 deri në ora 15:30;

Vendet: Jumco;

Dalja 10kV J 15 Kampin Jordanez (kodi: 10000010) prej orës 15:30 deri në ora 16:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK

Dalja 10kV J 16 Kalabria 2 (kodi: 10000007) prej orës 16:00 deri në ora 16:30;

Vendet: Lagjja Kalabria;

Dalja 10kV J 17 Bercom (kodi: 10000011) prej orës 16:30 deri në ora 17:00

Vendet: Bercom.

Dalja 10kV J 18 Energoinvesti (kodi: 10000003) prej orës 17:00 deri në ora 17:30

Vendet: Fabrika Amortizatorët;

Dalja 10kV J 19 Simetronix (kodi: 10000012) prej orës 17:30 deri në ora 18:00

Vendet: Simetronix;

Dalja 10kV J 20 Banesat e Arabeve (kodi: 10000008) prej orës 18:00 deri në ora 18:30

Vendet: Banesat e Arabeve;

Dalja 10kV J 21 Apollonia (kodi: 10000013) prej orës 18:30 deri në ora 19:00

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor;

Dalja 10kV J 22 Preoci (kodi: 10000001) prej orës 19:00 deri në ora 19:30

Vendet: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika .

Dalja 10kV J 23 Komuna e Re (kodi: 10000015) prej orës 19:30 deri në ora 20:00

Vendet: Rekalitë, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Velekinca (kodi: 60062006) prej orës 10:30 deri në ora 13:00

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ), Velekincë

Arsyeja e ndërprerjes: ndrrimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dheu i bardhë (kodi: 60062013)prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjeja Dheu i Bardhë,rr. Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ndërprerësit të fuqië.

28.10.2019

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Trud (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 14:00-17:00

Vendet: Truda- një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos sipas projektit.

2.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë)

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina për arsye të lëshuarjes në punë të të dy transformatorëve në Halabak dhe rregullimit i rrjetit.

3.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina për arsye ë lëshuarjes në punë të të dy transformatorëve në Halabak dhe të rregullimit të rrjetit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Antena e ipkos (Kodi: 74000005028) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TSKostërc, lagjja Spahiu (Antena e IPKO-s)

TS. 10/04 kV Pemishte SHTB (Besniku (Kodi: 74000005057) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS:Pemishte SHTB (Besniku)

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kablos sipas projektit.

Punime nga palët e treat

25.10.2019

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 35/10kV Hamidi-Ibër-Lepenci ( Kodi: 15020000) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Stacionin pompik Bivolak

Arsyeja e ndërprerjes: vazhdimi i punimeve nga ana e punëkryesit Risa Mont.

26.10.2019

Prishtinë

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV ASSECO SEE- Armend Skeja (Kodi: 19000028163 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS: ASSECO SEE- Armend Skeja

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokim i trafostacionit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Gjon Sereçi (Kodi: 40040002012) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Gjon Sereçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e Ujit Pleshinë

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Pejë

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV RINGOVI 3 (Kodi: 50000003004) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Vendet: TS:RINGOVI 3

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos bistek.

27.10.2019

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjanido të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega, Pleshina.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i konzollave.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara