Gjykata Kushtetuese e shpallë të pavlefshëm Ligjin për Paga në Sektorin Publik

Gjykata Kushtetuese e Kosovës e ka shpallur të pavlefshëm Ligjin për Pagat në Sektorin Publik. Përmes një komunikate drejtuar mediave, Kushtetuesja ka njoftuar se ka marrë vendim të shfuqizojë vendimin për caktim të masës së përkohshme të 12 dhjetorit 2019, si dhe vendimin për vazhdim të masës së përkohshme të 30 marsit 2020. TË SHPALLË, … Continue reading Gjykata Kushtetuese e shpallë të pavlefshëm Ligjin për Paga në Sektorin Publik