“Kosova nga ky proces ka fituar projektin e Hekurudhës, është një arritje. Nga vendet e Ballkanit më së shumti ka përfituar Maqedonia Veriore. Por një gjë duhet të kuptohet se duhet të ketë rend dhe sundim të ligjit për të ecur përpara”, tha ai.