FSHMN për herë të parë ndanë mirënjohje për bursistët

14:27 | 3 Maj 2018
Fakulteti i Shkencave Matematiko -Natyrore, ka ndarë mirënohje për studentët bursistë, nga të gjitha departamentet e këtij fakulteti, me qëllim të stimulimit dhe shtimit të vullnetit të studentëve për mësim.
 Një gjë të tillë fakulteti e bëri për herë të parë me iniciativë të këshillit studentor të FSHMN-së, ndërkohë studentët mirëpritën vlerësimin e punës së tyre, /arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara