Festivali i ri grafiteve, sërish në muralin në “Rrugën B” të Prishtinës

17:12 | 11 Mars 2018

“Meeting of Styles Kosova” bën thirrje për edicionin e radhës të festivalit të grafiteve në Prishtinë.

Festivali do të mbahet 18-20 maj, në Rrugën B të Prishtinës, si vitin e kaluar. Por, këtë herë pritet të mbulohet edhe pjesa e sipërme në një distancë prej një kilometri.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes këtyre dy adresave elektronike: [email protected] dhe [email protected]

Shpërndaje në rrjete sociale