Faleminderit kryeministër për atmosferë

19:19 | 26 Maj 2019

Njohësi i çështjeve ekonomike në vend, Mustafë Kadriaj, ka reaguar pas disa videove që kohëve të fundit Kryeministri, Ramush Haradinaj, është parë duke kënduar.

Më poshtë mund të shihni postimin e plotë të Kadriajt:

Meqë në ketë Kosovë çdo gjë është normale dhe nuk di me se çka është skandal po ashtu nuk ka me ndërgjegje as keqardhje dhe as pik morali qe për mos pune te jep dorëheqje dhe po ashtu te duron ky popull këndo kryeministër vetëm këndo meqë mendjen me punua nuk e ka, pse mos me këndo. Rrogën ia rrit vetit dhe atyre qe i shkojnë bisht me dal ndonjë lider opozitar e ofendon dhe duke i bere me dije qe mund te përballesh edhe fizikisht qe ne këtë drejtim ka përparësi qe asnjë oponent politik nuk është me i fort fizikisht kush guxo me i dal para kryeminatorit tone. Kur u nominua për kryeministër u deklarua ne atë kohe qe është njeri i vendimeve te mëdha mete hyre e ne nënshkruaji demarkacionin me Malin e Zi po ashtu mete marr detyrën u deklarua qe unë kryej pune po natyrisht qe për punën e tij duhet te ia rrit pagën vetes dhe po ashtu këtë vit e shpalli vit te zhvillimit ekonomik mos tanin se bishti i sharkisë ka me ndikua ne rritje ekonomike e rritja ekonomike ne zhvillim ekonomik e cila do te determinoj ne punësim dhe mirëqenie të qytetareve. Ndoshta njerëzit me zërin dhe tekstin qe këndon kryeministri aktual mund te tallen  por si duket kryeministri po i këndon popullit me alegori po duke na thënë “prit e prit naj vjet shtati vjen tu u pjek, prit e prit naj dit shtati vjen tu u rrit”. Deri këtu e kam deshifrua por tani e tutje nuk di apo i këndon popullit a vetës. A me prit populli me u rrit kryeministri apo po pret kryeministri me u rrit populli? Kjo është pyetje ndoshta për një milion euro. Por sidoqoftë kryeministrin duhet te falënderojmë që në këtë  kohë kur vetëm shpresë nuk ka ne Kosovë, secili qytetar tenton që të lëshoj vendin, që për këtë kryeministri iu ka uruar fat ku do qe shkojnë, me pune që me këtë kryeministri e ka kryer detyrën e vet nuk ka cka bën më shumë se me uruar fat po ashtu edhe ne këtë kohe te ramazanit ku një pjesë e qytetareve te janë lodhur nuk kanë zë,  kryeministri po na rrin gati me atmosferë ne mes te ditës me tavolinë plot ushqime e alkool qe për këtë besoj qe edhe Bashkësia Islame  do e arsyeton se ata lehet e bëjnë kabull. Por meqë kryeministri ndihet si burrë i fort, e vaj i burrit është kënga kështu që kryeministër rrënofsh sa malet, këndo dhe vetëm këndo se kështu kemi me kalu Evropën, kemi me mbet ne mes te Evropës e Amerikës ndoshta do na përcjell fatit i Titanikut.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara