Ende nuk ka vendim për hapjen e konvikteve

22:06 | 14 Tetor 2020

Konviktet janë gati për studentët ani pse ende nuk ka vendim për hapjen e tyre.

Kjo pamje nuk ishte e ngjashme në të njëjtën periudhë para 1 viti. Në konvikte tashmë do duhej të zinin vend studentët e drejtimeve të ndryshme.

Por ato po qëndrojnë të zbrazëta, njëjtë si hapësira përreth.

Deri më tani nuk është nxjerrë asnjë vendim se kur do të hapen ato ani pse studentët që nga e mërkura do të mbajnë mësim të kombinuar.

Nga menaxhmenti thonë se janë bërë përgatitjet e duhura për pranimin e studentëve të rijnë.

Sipas Behes, vendimi për hapjen apo mos hapjen e konvikteve për studentë varet nga rekomandimet e IKSHPK-së.

Ende nuk ka vendim për hapjen e konvikteve

Konviktet janë gati për studentët ani pse ende nuk ka vendim për hapjen e tyre.

Kjo pamje nuk ishte e ngjashme në të njëjtën periudhë para 1 viti

Në konvikte tashmë do duhej të zinin vend studentët e drejtimeve të ndryshme.

Por ato po qëndrojnë të zbrazëta, njëjtë si hapësira përreth.

Deri më tani nuk është nxjerrë asnjë vendim se kur do të hapen ato ani pse studentët që nga e mërkura do të mbajnë mësim të kombinuar.

Nga menaxhmenti thonë se janë bërë përgatitjet e duhura për pranimin e studentëve të rinjë.

Sipas Behes, vendimi për hapjen apo mos hapjen e konvikteve për studentë varet nga rekomandimet e IKSHPK-së.

Është kryetari i parlamentit studentor që e quan të nevojshme dhe urgjente hapjen e konvikteve për studentët.

E për shkak të situatës së krijuar me pandeminë ai thotë se edhe përzgjedhja do të bëhet më ndryshe dhe numri i studentëve do të jetë më i kufizuar.

Përgjatë muajve të pandemisë konviktet ishin shndërruar në karantinë dhe aty dërgoheshin të gjithë personat që vinin nga jashtë./T7/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara