Elektriciteti, sa prodhon, konsumon dhe eksporton Kosova? (DOKUMENT)

12:47 | 4 Korrik 2017

Kosova prodhon 5.324 miliardë kilovat orë energji elektrike, nga kjo sasi konsumon 2.887 miliardë kWh dhe eksporton 474.8 milion kWh, sipas të dhënave për energji të Agjencisë Amerikane të Inteligjencës (CIA).

CIA e radhitë Kosovën në vendin e 117 për prodhim të elektricitetit, shkruan arbresh.info.

Sipas këtyre të dhënave, Kosova importon 875 milionë kWh duke e radhitur si të 69-tën në botë./arbresh.info/

screenshot_16

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara