Dikush thyen heshtjen zgjedhore në Prishtinë

20:55 | 21 Tetor 2017

Partia e një kandidati për kryetar dhe kandidatëve për kuvend komunal të Prishtinës kanë thyer heshtjen zgjedhore.

arbresh.info merr vesh se në lagjen”Kodra e Trimave”, në rrugën “Janina” është shpërndarë programi i një kandidati për kryetar të Prishtinës, dhe një fletëvotim i plotësuar për kuvend komunal.

Nuk dihet nëse është bërë ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa rreth këtij rasti.
arbresh.info ka fotografi të këtyre, por nuk mund t’i publikojë në respektim të heshtjes zgjedhore.

Nesër qytetrët e Kosovës që nga ora 07:00 e mëngjesit mund t’i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur perfaqësuesit në nivel lokal. Heshtja zgjedhore zgjatë deri në orën 19:00 të së dilës. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara