Dështon mbledhja e Komisionit ku do të shqyrtoheshin pagat e Trustit

14:23 | 13 Mars 2018

Mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa në të cilën ishte paraparë të bëhej shqyrtimi i  rekomandimeve të grupit punues rreth pagave të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës nuk është mbajtur.

Ajo është shtyrë për të mërkurën nga ora 11:00 për shkak të mungesës së kuorumit./Arbresh.info

Mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa në të cilën do të behët shqyrtimi i rekomandimeve të grupit punues rreth pagave të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës.

Posted by Arbresh.info on Dienstag, 13. März 2018

Shpërndaje në rrjete sociale