Deri në 10 vjet burg e dënim 7500 euro, nëse edhe pesë ditë nuk legalizoni armët

09:31 | 12 Shtator 2019

Policia e Kosovës ka organizuar një fushatë vetëdijesuese lidhur me legalizimin e armëve pa leje.

Deri me 17 shtator, qytetarët kanë kohë te legalizojnë armët pa leje.

Nëse nuk legalizohen deri me këtë kohë, Policia ka thënë se do të ketë dënime me 7500 euro dhe deri në 10 burg.

Legalizimi i armëve bëhet duke aplikuar në stacionin më të afërt policor dhe pastaj të ndiqen udhëzimet tjera nga zyrtarët policor.

 

 

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara