Debatet për zgjedhje të bezdisshme për shikuesit

15:41 | 13 Shtator 2019

Është rritur numri i emisioneve që debatojnë për zgjedhjet e 6 tetorit.

Temat kryesore që mund të dëgjohen në televizione dhe debate janë për zgjedhjet dhe paritë politike.

Analiza të shumta dhe shpalosja e programeve nga kandidatët për deputetë, por edhe grindjet mes tyre po janë të bezdisshëm për shikuesit.

Qytetarët  thonë se debatet janë në nivelin më të ulët të mundshëm.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara