Burri i zhdukur nga Mitrovica shihet në Shqipëri, zbardhen detaje se çfarë ndodhi me të

14:06 | 3 Dhjetor 2020

59 vjeçari nga fshati Kutllovc i Mitrovicës, Faik Zeqiri, i zhdukur që nga data 1 tetor e këtij viti, së fundmi është parë në Shqipëri.

Mediat shqiptare kanë publikuar fotografitë e tij, me ç’rast një dëshmitar okluar ka deklaruar se mitrovicasi dyshohet të jetë mashtruar nga një agjenci turistike.

Raportohet se ai është fotografuar në një fshat të Pogradecit, ku më pas është sugjeruar nga dëshmitari okular për të shkuar në qytetin e Prrenjasit.

Ditë më parë, Policia e Kosovës ka dalë me një njoftim publik me anë të të cilit kërkohej që kushdo që ka informacion për vendodhjen e tij ta lajmërojë famljen apo policinë.

Lidhur me publikimin e fotografive të tij dhe raportimin se ai ndodhet në Shqipëri, Gazeta Express ka provuar të marrë informacione edhe nga policia, por akoma nuk ka ndonjë përgjigje nga ta.

Lajmet më të lexuara