BERZH, kredi për efiçiencë të energjisë

22:37 | 13 Mars 2018

Izolimi i shtëpisë është veç një investim që kosovarët do të mund ta bëjnë me kredi, me qëllim që të kursejnë energji.

Tani e tutje, për çdo intervenim në shtëpi apo pajisje shtëpiake me kësi qëllimi, me faturë, do të mund të kthejnë 15 deri 20% të parave, për të cilat është kujdesur Banka Evropiane për Rindertim dhe Zhvillim.

Për investime që do të ngrisin eficiencën e energjisë, BERZH ka ndarë 8.5 milionë euro, për të cilat ka nënshkruar linja kreditore me tri institucione financiare në Kosovë. /Klankosova

Shpërndaje në rrjete sociale