Anulohet testi i arritshmërisë në Kosovë

12:10 | 6 Gusht 2020

Ministria e Arsimit ka marrë vendim për anulimin e testit të arritshmërisë për vitin shkollor 2019-2020, raporton arbresh.info.

Arsye për këtë vendim thuhet se është situata me COVID-19 në vend dhe ruajtja e shëndetit të të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve.

“Marrë parasysh gjendjen nëpër të cilën është duke kaluar vendi ynë si pasojë e pandemisë COVID-19, me qëllim të ruajtjes së shëndetit të nxënësve, mësimdhënësve, personelit të institucioneve arsimore dhe të gjithë qytetarëve u vendos si në dispozitiv të këtij vendimi./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara