AKB paraqet pengesat dhe sfidat e bizneseve me energji elektrike

07:18 | 9 Korrik 2019

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) organizon sot konferencën për media lidhur me pengesat dhe sfidat e bizneseve me energji elektrike.

Gjatë këtij takimi do të marrin pjesë përfaqësues të KEDS/KESCO dhe përfaqësuesit e sektorit të ndërtuesve dhe prodhuesve të materialit ndërtimor me qëllim të diskutimit lidhur me pengesat dhe sfidat të cilat ky sektor po ballafaqohet në Kosovë.

Aleanca Kosovare e Bizneseve për një dekadë e gjysmë, në vazhdimësi ka shprehur shqetësimet, rreth problemeve të komunitetit të biznesit me energjinë elektrike.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara