Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit me objekt të ri, hap dyert për publikun

07:06 | 17 Prill 2019

Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë (APPK) organizon sot aktivitetin “Dita e dyerve të hapura”.

Shkasi i këtij aktiviteti është hapja e objektit të ri të APPK-së që përkon edhe me 19 vjetorin e veprimtarisë.

Përveç prezantimit gjithë ditor të aktiviteteve për të gjithë të interesuarit, APPK organizon edhe dy aktivitet të veçanta, të cilat i vlerëson si të rëndësishme për një pjesë të publikut, në veçanti për punëkërkuesit.

Më këtë rast do të mbahet edhe ceremonia e përfundimit të programit përgatitor për 104 punëkërkuesit kosovarë të cilët në fillim të shtatorit 2019 do të fillojnë shkollimin dhe aftësimin trevjeçar profesional në profesionin “Përkujdesës/e ndaj të moshuarve” në Gjermani.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara