Qendra Korrektuese në Dubravë me aksion humanitar për dhurimin e gjakut

13:19 | 3 Gusht 2020

Sot në Qendrën Korrektuese Dubravë ka filluar aksioni humanitar për dhurimin e gjakut.

Aksionit iu bashkangjit Drejtori i Qendrës, z. Ismail Dibrani, oficerë korrektues dhe shërbyes civilë nga kjo qendër.

Ky aksioni ka filluar si rezultat i bashkëpunimit në mes të SHKK-së dhe Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut.

Shërbimi Korrektues i Kosovës tashmë e ka bërë traditë organizimin e aksionit humanitar për dhurimin e gjakut nëpër të gjitha institucionet korrektuese dhe do të vazhdoi të jet i gatshëm për aksione të tilla edhe në të ardhmen, çdo herë kur qytetarët kanë nevojë, thuhet ne reagimin e Shërbimit Korrektues të Kosovës./arbresh.info/

Sot në Qendrën Korrektuese Dubravë ka filluar aksioni humanitar për dhurimin e gjakut.

Aksionit iu bashkangjit Drejtori i Qendrës, z. Ismail Dibrani, oficerë korrektues dhe shërbyes civilë nga kjo qendër.

Ky aksioni ka filluar si rezultat i bashkëpunimit në mes të SHKK-së dhe Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut.

Shërbimi Korrektues i Kosovës tashmë e ka bërë traditë organizimin e aksionit humanitar për dhurimin e gjakut nëpër të gjitha institucionet korrektuese dhe do të vazhdoi të jet i gatshëm për aksione të tilla edhe në të ardhmen, çdo herë kur qytetarët kanë nevojë, thuhet ne reagimin e Shërbimit Korrektues të Kosovës./arbresh.info/

Fotografia e Shërbimi Korrektues i Kosovës

Fotografia e Shërbimi Korrektues i Kosovës

Fotografia e Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara