Trajnimet ekstreme që bëjnë Forcat Speciale të Rusisë

01:17 | 3 Gusht 2018

Spetsnaz (Njësitet Ushtarake për Qëllime Speciale), është një term ombrellë për forcat speciale në rusisht dhe përdoret në shtetet e shumta post-sovjetike.

Historikisht, termi i referohet njësive speciale ushtarake të kontrolluara nga shërbimi i inteligjencës ushtarake GRU (Spetsnaz GRU).

Ajo gjithashtu përshkruan njësi të posaçme për qëllime, ose detyra pune të ministrive të tjera (siç është Ministria e Punëve të Brendshme ODON dhe njësia e shpëtimit të Ministrisë së Emergjencave) në vendet post-sovjetike.

Në vazhdim mund të shikoni trajnimet që bëjnë këto forca speciale në Rusi.

Extremal Russian spetsnaz training | SOBR during extremal shoo…

#Exclusive Extremal training "Spetsnaz confidence" by Russian SOBR operators.

Gepostet von Army Inside am Donnerstag, 23. Februar 2017

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara