Shenjat të cilat tregojnë se është koha të ndaheni nga partneri juaj

21:26 | 12 Prill 2017

Sot, në një botë ku çdo moment jemi në bashkëveprim me të tjerët, sfida më e madhe mund të jetë mbajtja e një lidhje dashurie.
Sipas ekspertëve të kësaj çështje ekzistojnë 3 gjëra në bazë të së cilave ju duhet të kuptoni se është koha të ndaheni nga partneri juaj.

1. Ju nuk jeni më prioritet:

Duke qenë prioriteti i dikujt, nuk do të thotë domosdoshmërisht që gjithë kohën dhe gjërat t’i bëni së bashku, por kuptimi i prioritetit qëndron në bazën e asaj se personi me të cilin jeni lidhur, duhet të japë shenja se është i interesuar dhe përkujdeset per juve.

2. Kanë ndryshuar rrjedhat e jetës:

Lidhja mund të ndryshoj. Në fillim të saj mund të jeni dy persona shumë të përkushtuar dhe të dashur me njëri-tjetrin, por me kohën, listat e prioriteteve dhe jeta mund të ju ndryshojë. Në këtë moment, bie partneriteti dhe gjërat fillojnë të ndahen – funksionimi si çift është tejet i vështirë dhe nuk ka më ndonjë ndjesi. Kjo është shenja e dytë se lidhjes duhet t’i jepni fund.

3. Kur bie besimi:

Rëndom, një lidhje e sinqertë dashurie ndërtohet mbi bazën e besimit të ndërsjellë dhe në momentin kur ky besim bie, atëherë është koha që të ndaheni nga partneri juaj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara