Rezultate mahnitëse të Nënës Natyrë

10:10 | 29 Tetor 2020

Natyra gjithmonë gjen kohë për të eksperiment të vogël, dhe ju e dini që kjo është e vërtetë kur e shihni se si një dhi duket sikur dikush kishte nisur ta pikturonte dhe më pas kishte hequr dorë, ose kur e takoni macen që mban një “stampë” të madhe në shpinë të një maceje tjetër.

Natyra bëhet kreative edhe kur bëhet fjalë për gurët, të cilët i bën të duken si feta mishi.

Në këtë artikull kemi përzgjedhur 20 momente epike kur Nëna Natyrë luajti me ngjyrat dhe modelet për krijimet e saj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara