Nuk ka lexuar kurrë libër në jetën e saj, por e shkroi një, rezulton më i shituri në Itali

10:19 | 3 Shtator 2019

Giulia De Lellis, pasi kishte deklaruar se kurrë nuk kishte lexuar një libër në jetën e saj, shkroi një: si një eksperte për tendenca si shkrimtare.

Puna e saj e parë, “Brirët rrinë mirë tek gjithçka”, bëri që vetëm pak orë pas njoftimit në internet të kishte bum shitjesh.

Shumë lexues i janë drejtuar Amazon për të prenotuar librin nga Giulia De Lellis, i cili do të dalë në treg vetëm 17 Shtatorin e ardhshëm, por falë rezervimeve të shumta tashmë është ngjitur në renditjen e librave më të shitur në Itali.

Duhet talent, aq shumë talent sa të jesh në gjendje të bësh diçka pa e provuar kurrë më parë. Si të shkruani një libër pa e hapur kurrë një të tillë. Sidoqoftë Giulia De Lellis ka shkuar aq larg, duke bërë që opinioni publik të ndahet në dysh: nga njëra anë, ka nga ata që nuk mund të presin të lexojnë tregimin dhe sekretet që ndikuan në romanin e saj. Ajo ndiqet nga 4 milionë njerëz dhe ata mund të jenë blerësit e mundshëm të librit të saj.

Pasuesit e saj, të cilët tejkalojnë 4 milion, janë blerës të mundshëm të librit. Dhe disa prej tyre me siguri nuk janë admirues të librave./TCH

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara