Mesatarisht çdo njeri ka rreth 3000 mendime në ditë

08:44 | 14 Janar 2020
  1. Sipas një raporti të Kombeve të Bashkuara, privimi i njerëzve nga lidhja me internetin konsiderohet shkelje e të drejtave të njeriut
  2. Anuptaphobia quhet frika e të ndenjurit të vetmuar për gjithë jetën
  3. Filozofi grek, Chrysippus, ka vdekur nga e qeshura. Pasi urdhëroi një skllav t’i jepte gomarit të pinte verë, ky i fundit filloi të përpiqej që të hante fiq
  4. Nëse qëndroni pa gjumë, ditën e nesërme do të keni më shumë dëshirë për të ngrënë
  5. Mesatarisht çdo njeri ka 3000 mendime në ditë
  6. Me puthjen franceze humbisni 2.6 kalori në sekonde, kështu që kjo mund të jetë një mënyrë interesante dhe e pëlqyeshme për të ulur në peshë
  7. Transporti i grave në krahë është një sport, kampionati botëror i të cilit zhvillohet në Finlande. Çifti që fiton merr si shpërblim një sasi birrë të barabartë me peshën e gruas se tij( që ka mbajtur në krahë)
  8. 48% e gjithë popullsisë botërore nuk e ka provuar asnjëherë ndonjë pije alkoolike
  9. Në gojën e çdo njeriu ka më shumë baktere se sa janë njerëz mbi Tokë
  10. Emma Roberts ka rrahur të dashurin sa i nxori gjak nga hundët. Megjithatë, ajo nuk u dënua, pasi partneri nuk e denoncoi. Ata janë ende se bashku të lidhur.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara