Mënyra për të gjetur nëse burri të tradhëton me celular

00:54 | 8 Nëntor 2018

Nëse partneri juaj përdor WhatsApp dhe doni të dini se si të gjeni nëse ju tradhëton, sonte do t’ju japim përgjigjen.

Nuk është e vështirë, përdorni vetëm disa veçori të telefonit dhe vetë aplikacionin.

Në epokën sociale, tradhëtia bëhet shumë më e lehtë.

Dhe kur themi tradhti, gjithashtu i referohemi marrëdhënieve online, të ashtuquajtura në “distancë”.

Shumë e konsiderojnë tradhëtinë si marrëdhënie fizike, por ky nuk është rasti i vetëm.

Është tradhtuar që nga momenti kur një bisedë, një foto ose një video është fshehur nga partneri juaj.

Tradhëtohet me marrëdhënie virtuale, me thirrje me Skype ose me Chat WhatsApp.

Aplikacioni i njohur i mesazheve ka encryption end-to-end në mesazhet dhe aftësinë për të fshirë mesazhet e dërguara ose pranuara.

Por tradhtarët nuk duhet të jenë shumë të relaksuar. Tani, me teknologjitë e reja, mund të zbuloni nëse partneri juaj është duke mashtruar. Metodat më të përdorura për të gjetur nëse partneri juaj është duke mashtruar për ne janë:

Kodi QR/ Një nga truket më të përdorura për të zbuluar një tradhëti me WhatsApp është falas dhe është gjithashtu i lehtë për t’u vënë në praktikë. Ju duhet së pari të merrni telefonin e personit që do të spiunoni, hapni WhatsApp-in e tij dhe skanoni QR Code (QR Code) që do të shihni në ekran. Shtoni kodin QR në versionin desktop të WhatsApp. Për të hyrë në të, duhet të futni adresën e web.whatsapp.com nga shfletuesi juaj në kompjutër, shkruan femratnews. Ju do të keni akses në aplikacion dhe do të shihni, në kohë reale, atë që partneri juaj bën në WhatsApp, me kë flet dhe më kë shkruan ai.

Metoda të tjera për të zbuluar një tradhëti? Ju mund të përpiqeni të gjeni nëse partneri juaj ka tradhëtuar me ndihmën e programeve spiunë dhe aplikacioneve që do të gjeni në rrjet. Kujdës! Disa janë të pasigurta, të rrezikshme dhe shpesh jo të lira. Në mesin e atyre që mund të përdorni është: Dr. Fone, i cili kthen bisedat e fshira për Android dhe iPhone.

Ju vetëm duhet për të lidhur pajisjen tuaj me PC dhe të bëni backup për skedarët e fshirë.

Përndryshe, ju mund të spiunoni telefoni e tij me GPS. Për pajisjet iPhone ne rekomandojë një aplikacion: “Find My Friends”.

Megjithatë, ju kujtojmë se spiunimi në chat-et e WhatsApp është i paligjshëm dhe ju nuk duhet ta bëni atë.

Mendoni mirë: A dëshironi që partneri juaj të spiunojë telefonin tuaj? Nëse përgjigja është jo, atëherë mos e bëni.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara