Makina e cila përgatitë vetë hamburgerët

17:18 | 11 Qershor 2019

Një makinë automatike e hamburgerit është krijuar në San Francisco, e gjithë kjo për t’i ndihmuar punëtorët e ‘Fast Food-eve’.

Buka është e prerë dhe më pastaj i shtohet mishi. Më pas, vendosen vetë copëzat e domateve, qepët e perimet tjera.

E në fund, e keni një hamburger të gatshëm.

Gjatë kohës së përgatitjes së hamburgerit, asnjë dorë e njeriut nuk e prek ushqimin, dhe i pari që do ta prekë atë, është konsumatori. /GazetaExpress/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara