Kukulla të reja me pamje të ndryshme u zbuluan përfshirë Michael Gove, Dominic Raab, Camilla dhe Prince Charles

13:04 | 12 Shtator 2020

Fytyra të tjera të famshme do të përjetësohen në formën e kukullave ikonike përfshijnë Princin Charles, Donald Trump, Keir Starmer dhe Michael Gove.

Shfaqja satirë po rikthehet ekskluzivisht në shërbimin e transmetimit BritBox dhe këtë herë po shkon ndërkombëtarisht me kukullat Brad Pitt, Vladimir Putin dhe Xi Jinping të gjithë të rreshtuar për të bërë një paraqitje, transmeton lajmi.net.

Bashkë-krijuesi Roger Law zbuloi se një ekip artistësh kanë punuar furishëm gjatë bllokimit për të krijuar kukulla të njohura.

“Gjithçka që ekipi ka bërë në shfaqjet e reja të Spitting Image, karikaturat, kukullat dhe gënjeshtrat satirike janë bërë të gjitha në interes të publikut”, tha karikaturisti dhe artisti.

Roger gjithashtu zbuloi që ekipi pas shfaqjes përfshin një brez të ri të shkrimtarëve satirikë dhe artistëve të zërit, duke punuar me talent të vendosur për të drejtuar një valë të re të “satirës së shërbimit publik”.

Në krye të ekipit të shkrimtarëve është fituesi i shumë çmimeve Jeff Westbrook, i njohur më shumë për punën e tij në Simpsons dhe Futurama.

Ndër artistët e zërit që do të imitojnë shumë fytyra të famshme janë aktorja Bad Girls Debra Stephenson dhe ylli i Game of Thrones Indira Varma.

Shfaqja satirike televizive filloi fillimisht nga 1984 në 1996 dhe paraqiti Margaret Thatcher me një kostum dhe Nëna Mbretëreshë duke pirë xhin.

Spitting Image është komisioni i parë origjinal nga shërbimi i abonimit në video digjitale i krijuar nga BBC dhe ITV, BritBox.

 

Lajmet më të lexuara