Kërciti gishtërinjtë e dorës rregullisht për 50 vite!

10:16 | 27 Maj 2018

Kur doktori Donald Unger ishte i vogël, nëna dhe të afërmit e tjerë i thanë se nëse do t’i kërciste gishtërinjtë, më vonë do të vuante nga artriti.

Në vend që të injoronte paralajmërimet e  tyre, Unger vendosi që të merrte hipotezën në duart e tij, shkruan Curiosity

Kështu i binte se ai i kërciti gishtërinjtë 36 mijë e 500 herë, derisa erdhi koha të përfundonte eksperimentin.

Kur përfundoi gjithçka, ai kuptoi se tregimi për artrit ishte vetëm gënjeshtër, pasi që gishtërinjtë e tij ishin për mrekulli.

Kështu, ai mori një çmim për arritjet që i bëjnë njerëzit tjetër të qeshin, e pastaj të mendojnë, pasi që kush dëgjoi eksperimentin e tij qeshi me të madhe, përcjell Bs.

Kur mori çmimin ai iu drejtuar të ëmës duke thënë “Nënë, ti ke gabuar”.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara