Eci nga Pekini në Gjermani pas 3 viteve pamja e tij ndryshoi komplet (Foto-Video)

09:24 | 23 Mars 2015

Aventurieri Christoph Rehage vendosi ta sfidoj veten të bëjë një udhëtim në këmbë, plani i tij ishte te ecte nga Gjermania në Pekin, por ajo qe vërejti me kalimin e kohës ishte ndryshimin e tij të jashtëm flokët e rritura dhe një mjekër e gjatë. Ai tërë kohës ka bërë selfie dhe ka përmbledhë të gjitha në një video interesante.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara