E martuan me një qen, për ta shpëtuar nga mallkimi! (FOTO)

20:49 | 14 Mars 2015

Në Jhkarkhand të Indisë, 18 vjeçaren Mangli Munda e martuan me një qen, duke menduar se ajo është e mallkuar dhe se duke synuar që mallkimin ta përcjellin te qeni.

Familja e saj organizoi edhe një dasmë për vajzën e tyre duke iu përshtatur traditës. Sipas familjes dhe fqinjëve, Munda ishte mallkuar nga dikush dhe se ky mallkim ishte aq i rëndë sa që do t’i kushtonte me vdekje të shpejtë çdo kujt që martohej me të.

Për ta shpëtuar vajzën nga ky mallkim ata vendosën që viktimën e mallkimit ta bëjnë qenin në mënyrë që mallkimi të mos bie mbi burrin e saj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara