9 foto që janë shkrepur në momentin e duhur

18:57 | 12 Maj 2019

Falë kamerave, sot ne shohim gjëra dhe përjetojmë momente që me shumë gjasa do t’i kishim humbur.  Disa prej tyre, ndodhen në listën më poshtë. Imazhe të tilla, me siguri keni menduar se do të do t’i shihnit vetëm nëpër filma dhe kjo e bën edhe më të pabesushme  madhështinë  e botës ku jetojmë.

“Përshëndetje” nga maja e botës!

Nëse gjithë jetës ke dashur që për 1 çast të jesh si Lara Croft shko në Meksikë, tek Cenote Suyton.

 

Një pastrues xhamash gjatë punës së tij përballë Burj Khalifa në Dubai

Gjatë pushimeve në liqenin Powell, kishte dalë hëna kështu që s’pata shumë shanse për të parë “Rrugën e Qumështit”.

Rruga e pafundme ndodhet në California

Një peshkaqen i bardhë i stërmadh dhe një zhytës sipër tij.

Rrugë magjike gjatë dimrit, e kapur nga lart.

Nuk është skenë nga Game of Thrones, është Grey Glacier në Chile, Amerika e Jugut.

Fuqia e pafundme e natyrës

/revistaanabel/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara