​Në spitalin ‘Recep Tayyip Erdogan’ në Somali, një grua lind pesënjakë

21:47 | 5 Gusht 2020

Në spitalin e trajnimit dhe kërkimit ‘Recep Tayyip Erdogan’ në Somali, janë lindur pesë fëmijë binjakë, një nga lindjet më të rralla në botë.

“Një nënë lindi pesë fëmijë në spitalin tonë, një nga lindjet më të rralla në botë”, u njoftua nga spitali.

Ata gjithashtu deklaruan që foshnjat janë të shëndetshme dhe se aktualisht janë nën mbikëqyrjen e mjekëve.

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan inauguroi spitalin e trajnimit dhe kërkimit Somali-Turqi në Mogadishu në vitin 2015./Telegrafi

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara