Zgjidh një pemë, zbulo atë që do të të ndodhë në vitin 2019

00:57 | 4 Dhjetor 2018

Festat po afrohen, zbuloni se si do të jenë ato me këtë test të këndshëm: Zgjidhni pemën e Krishtlindjes që ju pëlqen dhe lexoni atë që ju pret!

Pema nr. 1/ Viti i ardhshëm do të jetë një nga më të suksesshmit në jetën tuaj. Ju do të keni sukses, por duhet të vendosni menjëherë prioritetet, fushën e veprimit dhe qëllimet tuaja pa humbur kohë dhe energji për gjëra të tjera.

Pema nr.2/ Viti i ardhshëm do të jetë premtues për ju. Ju do të keni shumë plane në të gjitha fushat e jetës suaj. Nuk do të ndodhë menjëherë, por disa projekte do të jenë themeli i së ardhmes.

Pema nr.3/ Viti i ardhshëm do të jetë i lumtur për ju. Edhe nëse jeni serioz, kjo nuk do t’ju ndalojë të argëtoheni. Qeshja dhe buzëqeshja e vërtetë do të tërheqin shumë njerëz, si në punë ashtu edhe në jetën private.

Pema nr.4/ Viti i ardhshëm do të jetë i pazakontë për ju. E pazakonshme nuk do të thotë keq. Do të jetë e ndryshme si një e tërë, kështu që ju kurrë nuk do të pushoni së habituri.

Pema nr.5/ Viti i ardhshëm do të jetë i qetë për ju. Asnjë zhurmë, asnjë surprizë e pakëndshme, çdo gjë do të shkojë gradualisht, ashtu siç e dëshironi. Ky vit do të jetë një reflektim për ju, një moment kur do të mblidhni forcën tuaj për të bërë një hap serioz përpara.

Pema nr.6/ Viti i ardhshëm do të jetë romantik për ju. Ndoshta një nga më romantiket e jetës suaj. Çdo gjë do të përhapet nga ngjyrat e trëndafilit, ëmbëlsia dhe ngrohtësia. Kjo do t’ju bëjë të përjetoni ndjenjat më të forta dhe më të këndshme që keni përjetuar ndonjëherë.

Pema nr.7/ Viti i ardhshëm do të jetë bujar për ju. Ju dëshironi shumë, doni gjithçka që vjen në mendje. Dikush do t’i dëgjojë me kujdes dëshirat tuaja dhe do t’i përmbushë ato kohë pas kohe. Por kini kujdes, përmbushja e dëshirës nuk sjell gjithmonë lumturi. Kujdesuni për atë që dëshironi dhe ndoshta do ta keni atë.

Pema nr.8/ Viti i ardhshëm do të jetë përrallë për ju. Edhe nëse jeni skeptik dhe cinik, do ta gjeni veten si në një përrallë në të cilën ju do të shndërroheni në një hero që mund dragoin. Diçka e habitshme dhe e mrekullueshme do të ndodhë, për të cilën nuk mund të gjendet një shpjegim shkencor.

Pema nr.9/ Viti i ardhshëm do t’ju bëjë mirë. Bota do t’i fshehë kthetrat e saj dhe do të këndojë vetëm për ju. Do të ndryshojë pikëpamjen tuaj: Tani e tutje ju do të dëgjoni manifestimet e mirësisë dhe mbrojtjes universale.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara