Zgjidh një çift balerinësh dhe zbulo partnerin tënd ideal në jetë

08:27 | 11 Shkurt 2020

Zgjedhjet tona nuk janë asnjëherë të rastësishme dhe ajo që na shtyn të marrim vendimet tona, shpesh na duket e pashpjegueshme. Ajo që shumë nuk e dinë është se vendimet tona vijnë nga brenda dhe bazohen në një numër faktorësh të jashtëm që ndikojnë tek ne. Ky test i thjeshtë u krijua për të ndihmuar njerëzit të zgjedhin mirë partnerin e tyre. Si ta bëjmë këtë? Shikoni fotot dhe zgjidhni një çift. Zgjedhja juaj do të tregojë shumë për llojin e partnerit që dëshironi të keni në jetë…

Flamengo
Në këtë moment nuk jeni thjesht gati për një lidhje serioze. Edhe nëse tashmë keni një partner ose thoni që doni dikë, gjithmonë do të ndiheni të parehatshëm. Kjo për shkak se ju vazhdimisht dëshironi liri. E vetmja rrugëdalje në këtë situatë është të gjesh një partner i cili, ashtu si ju, do ta dojë lirinë. Me kalimin e kohës, pozicioni juaj sigurisht që do të ndryshojë

 

Kërcimi klasik
Ju jeni një person naiv që besoni në dashurinë me shikim të parë. Ju jeni si një fëmijë i vogël për të cilin ndjenjat janë diçka sublime, ashtu si në përralla. Asnjëherë nuk veproni, por rrini ulur dhe prisni fatin të sjellë një partner pranë jush. Në të njëjtën kohë, shoku juaj i shpirtit duhet të jetë shumë romantik! Vetëm në këtë rast do të ndjeheni rehat.

 

Tango
Ju duhen ato marrëdhënie ku “piperi” do të jetë i pranishëm vazhdimisht. Nëse nuk ka pasion mes jush dhe partnerit tuaj, atëherë kjo marrëdhënie nuk do të jetë e mirë për ju. Ju mërziteni shpejt dhe përballeni me këtë problem çdo ditë. Kjo shpesh çon në prishje të marrëdhënieve. Prandaj mbajini gjithmonë zjarrin të ndezur!

 

Salsa
Një element i rëndësishëm për ju është barazia! Ju po përpiqeni të pranoni bashkëshortin tuaj për atë që është. Në të njëjtën kohë, ju prisni të njëjtat veprime nga partneri juaj. Shumë shpesh, një marrëdhënie e tillë fillon me një miqësi të mirë dhe të fortë. Kështu që ju duhet të filloni t’i shikoni nga afër miqtë nga sot e tutje.

 

5. Vallëzim diskoje
Thjesht duhet të gjesh një shok shpirti. Nëse partneri juaj është i gatshëm të bëjë veprime të çmendura me ju dhe të shkojë kundër të gjithëve, duke ndjekur bindjet tuaja, atëherë ky është shpirti juaj binjak. Prandaj, së pari duhet të kërkoni mirëkuptim në një marrëdhënie! Vetëm kështu do të keni mundësinë të provoni thellësinë e marrëdhënieve të dashurisë.

6.Valsi
Keni nevojë për mbështetje dhe kjo është gjëja më e rëndësishme për ju në një marrëdhënie. Keni nevojë për një person që gjithmonë do t’ju mbështesë dhe do t’ju udhëheqë në jetë. Thjesht duhet të shijosh vëmendjen dhe kujdesin ndaj partnerit. Si përgjigje, gjithmonë do t’i jepni ngrohtësi dhe dashuri partnerit tuaj. Kjo është baza për marrëdhënie afatgjata që sjellin vetëm gëzim.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara